Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Blogging Forum

Blogging Forum Discuss general blogging issues here - design, integration, posting, trackbacks, ETC. Also discuss blogs you like.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 04-21-2009, 06:20 PM
madcaptains madcaptains is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-18-08
Posts: 430
iTrader: 0 / 0%
login problems and pages showing blank

Hi,
My new wordpress blog was perfect until yesterday.

First, I now have some serious login problem (I use the right login and password). Sometime I have to try to log in 5-6 times before it login. Also, at any moment, I get loged out.

2nd thing is that some page show blank sometime. In average, for every 20 pages I open, one does not show.

Does anyone know what I can do to know what's wrong and how to fix it?

Thanks
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 04-22-2009, 04:02 PM
gggorosin22 gggorosin22 is offline
Banned
 
Join Date: 10-23-08
Location: Mt. Triskelion
Posts: 1,332
iTrader: 0 / 0%
to clear things up,check out this links..
http://wordpress.org/support/topic/166124
http://www.rightpundits.com/?p=229
hope this helps you out.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2009, 05:11 PM
madcaptains madcaptains is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-18-08
Posts: 430
iTrader: 0 / 0%
Thanks for the link.

Looks like plugins are the problem in most case so I removed all new plugins. I would say that the problem is fix at 90%. Since then, it only loged me out once and I don't have that blank page problem any more. However, I can see from my stats that 3 of my visitors had that problem today.

So I am on the right track but there is still something wrong somewhere. Nothing big but still. I'll keep working on that and try to find.

Thanks
 
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2009, 04:46 PM
gggorosin22 gggorosin22 is offline
Banned
 
Join Date: 10-23-08
Location: Mt. Triskelion
Posts: 1,332
iTrader: 0 / 0%
alright! good to hear that your site has improved on errors..
hit me up when your done..
good luck!
 
Reply With Quote
  #5  
Old 04-23-2009, 07:12 PM
kumarsaran kumarsaran is offline
Junior Member
 
Join Date: 04-23-09
Posts: 16
iTrader: 0 / 0%
Disable all plug-ins. or disable the one you installed prior to this problem.

Install "no flash plugin" and deactivate "WP super cache", super cache and flash has been a major problem in WP 2.7
 
Reply With Quote
  #6  
Old 04-23-2009, 07:19 PM
madcaptains madcaptains is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-18-08
Posts: 430
iTrader: 0 / 0%
humm.. I thought that was fix but that was not. Today was the worst day ever with 10% of my pages showing blank. That was also impossible to use my admin because I got logged out every 2 min.

So I downloaded Firebug to see if it could find something. Using fire bog, I realized that there was a problem with something call ('Gears.Factory'). BTW, Firebug is a great tool.
I don't know what ('Gears.Factory') is so I assumed it could be a plugin. I removed all plugins from the blog a few hours ago and everything is working now.

I hope it's fix for good now.

I now have to find which plugin is causing this problem so I can reinstall the others. However, I have no idea how to do this.
 
Reply With Quote
  #7  
Old 04-23-2009, 07:26 PM
madcaptains madcaptains is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-18-08
Posts: 430
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by kumarsaran View Post
Disable all plug-ins. or disable the one you installed prior to this problem.

Install "no flash plugin" and deactivate "WP super cache", super cache and flash has been a major problem in WP 2.7
Hi,
Thanks for that tip!
I found the "no flash plugin" but can't find where is my "WP super cache". Any idea?
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Blogging Forum

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
login page problems bigeyedphish Web Design Lobby 3 12-29-2007 09:23 AM
Blank/article pages with phpbb thebassman Coding Forum 12 05-27-2004 11:42 AM
Problems with Login Script Izzmo Coding Forum 15 02-10-2004 03:57 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 04:17 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC