Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Coding Forum Problems with your code? Discuss coding issues, including JavaScript, PHP & MySQL, HTML & CSS, Flash & ActionScript, and more.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 02-08-2009, 06:48 AM
zgirl99 zgirl99 is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-08-09
Posts: 6
iTrader: 0 / 0%
Help - Error When Loading Website

When I load my website (http://cheaptrollbeads.com) the following error message appears in IE 6:

"Done but with Errors"

when I double click on the error message here's what displays:


Line: 2
Char: 209
Error: Expected ';'
Code: 0
URL: http://cheaptrollbeads.com


Where do I find "line 2, char 209"? I've looked in header.php, index.php, and page.php. There's no "Line 2" with 209 characters.

About 20% of the visitors (at the site where I plan to use the template) come in with IE 6.

Please help!

Last edited by zgirl99; 02-08-2009 at 07:01 AM.
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 02-08-2009, 09:31 AM
Capo64 Capo64 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 06-11-07
Posts: 238
iTrader: 0 / 0%
That's most likely a JavaScript error. Right click the page and click view source. Use that Line 2 Char 209
 
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2009, 10:14 AM
ScriptMan's Avatar
ScriptMan ScriptMan is online now
Super Moderator
 
Join Date: 02-10-07
Location: Central Kentucky
Posts: 14,023
iTrader: 4 / 100%
I am not seeing any error code you must have fixed it.

Welcome to v7n. Stick around most of us don't bite.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 02-08-2009, 12:13 PM
pinkfluffybunny's Avatar
pinkfluffybunny pinkfluffybunny is offline
v7n Mentor
 
Join Date: 05-18-04
Location: Florida
Posts: 1,584
iTrader: 0 / 0%
Hmmm cheap way to get a link - pitiful
 
Reply With Quote
  #5  
Old 02-08-2009, 01:50 PM
zgirl99 zgirl99 is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-08-09
Posts: 6
iTrader: 0 / 0%
Capo64:

I've tried that but line 2 says:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

I'm stumped as to how to proceed. This template is something I plan to use on other sites.

I've asked at the template developer forum but didn't get any advice there either.

Nonetheless, thanks for the suggestion.
 
Reply With Quote
  #6  
Old 02-08-2009, 02:04 PM
zgirl99 zgirl99 is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-08-09
Posts: 6
iTrader: 0 / 0%
pinkfluffybunny:

Great, my first post on this forum and I get accused of link baiting. Listen, based on your response I just tried to edit my original post to remove the "http" and the ".com" but it won't let me edit it. If you have the power to do this, please do. I'm honestly not looking for a link, I have a legitimate coding error that appears in IE 6 that I'm trying to fix.

Thanks
 
Reply With Quote
  #7  
Old 02-08-2009, 02:51 PM
ScriptMan's Avatar
ScriptMan ScriptMan is online now
Super Moderator
 
Join Date: 02-10-07
Location: Central Kentucky
Posts: 14,023
iTrader: 4 / 100%
Quote:
I have a legitimate coding error that appears in IE 6 that I'm trying to fix.
You honestly do not have one in IE7 or FF3 and the IE6 users should update. That is my attitude and I am sticking with it.

I sometimes get the messages on all the big sites even and they are no big deal as long as the page renders. Don't sweat the small stuff.
 
Reply With Quote
  #8  
Old 02-08-2009, 04:54 PM
zgirl99 zgirl99 is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-08-09
Posts: 6
iTrader: 0 / 0%
ScriptMan:

I totally agree. After looking through code and searching the Internet for over 2 hours I've decided "the heck with it." I should be focusing on other things.

Thanks!
 
Reply With Quote
  #9  
Old 02-08-2009, 05:06 PM
pinkfluffybunny's Avatar
pinkfluffybunny pinkfluffybunny is offline
v7n Mentor
 
Join Date: 05-18-04
Location: Florida
Posts: 1,584
iTrader: 0 / 0%
unknown attribute "XMLNS" for element


You're using a third party standard - ouch


like taking a stick to that Google spider before it gets in the door.
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Web Browsers/ Loading Calisonder Coding Forum 2 12-15-2008 11:13 PM
Got a problem with my website image loading tomheard Web Usability 4 09-12-2008 11:34 AM
Why my site is loading twice ? poseidon Coding Forum 4 09-14-2007 02:19 PM
I make site mape put in my website but i will get error nuttaphong191 SEO Forum 5 02-23-2007 07:41 AM
Slow loading website but only in some browsers MadKad Coding Forum 3 03-28-2006 02:59 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC