Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Coding Forum Problems with your code? Discuss coding issues, including JavaScript, PHP & MySQL, HTML & CSS, Flash & ActionScript, and more.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 01-27-2006, 07:49 AM
John Scott's Avatar
John Scott John Scott is offline
Individualist
 
Join Date: 09-27-03
Location: Wherever I want.
Posts: 28,046
iTrader: 4 / 100%
Flash Banner Problem

http://www.v7n.com/controlscan/ControlScan_234x60.swf

Click on it there and it takes you to controlscan

Click on it in the forum and it doesn't.

Why?
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 01-27-2006, 07:54 AM
Klaas Koopman Klaas Koopman is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-02-06
Location: The Netherlands
Posts: 548
iTrader: 0 / 0%
yes it does... :s it works fine in the forum!
 
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2006, 07:56 AM
John Scott's Avatar
John Scott John Scott is offline
Individualist
 
Join Date: 09-27-03
Location: Wherever I want.
Posts: 28,046
iTrader: 4 / 100%
It works in FF for me, but not IE.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2006, 07:58 AM
Klaas Koopman Klaas Koopman is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-02-06
Location: The Netherlands
Posts: 548
iTrader: 0 / 0%
ah okay yeah FF is where it works here aswell! sorry mate!
 
Reply With Quote
  #5  
Old 01-27-2006, 08:29 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
FF fine, will try IE
 
Reply With Quote
  #6  
Old 01-27-2006, 08:36 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
Code:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="234" height="60"> <param name="movie" value="/images/ControlScan_234x60.swf"> <param name="quality" value="high"> <embed src="/controlscan/ControlScan_234x60.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="234" height="60"></embed> </object>
Not sure if this has anything to do with it.
 
Reply With Quote
  #7  
Old 01-27-2006, 08:46 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
John,

Make the first line <parm name="movie" value="/images....

Change that to controlscan. Then it will work
 
Reply With Quote
  #8  
Old 01-27-2006, 09:56 AM
John Scott's Avatar
John Scott John Scott is offline
Individualist
 
Join Date: 09-27-03
Location: Wherever I want.
Posts: 28,046
iTrader: 4 / 100%
Code:
<param name="movie" value="/images/ControlScan_234x60.swf"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="234" height="60"> <param name="quality" value="high"> <embed src="/controlscan/ControlScan_234x60.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="234" height="60"></embed> </object>
Like that?
 
Reply With Quote
  #9  
Old 01-27-2006, 10:05 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
wait 1
 
Reply With Quote
  #10  
Old 01-27-2006, 10:07 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
Code:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="234" height="60"> <param name="movie" value="http://www.v7n.com/images/ControlScan_234x60.swf"> <param name="quality" value="high"> <embed src="http://www.v7n.com/controlscan/ControlScan_234x60.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="234" height="60"></embed> </object>

like this....
 
Reply With Quote
  #11  
Old 01-27-2006, 10:07 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
Wait a minute, brain fart now...... give me 3 mins
 
Reply With Quote
  #12  
Old 01-27-2006, 10:09 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
Code:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="234" height="60"> <param name="movie" value="http://www.v7n.com/controlscan/ControlScan_234x60.swf"> <param name="quality" value="high"> <embed src="http://www.v7n.com/controlscan/ControlScan_234x60.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="234" height="60"></embed> </object>
This WILL work. I had duped the error you were getting. This works...
 
Reply With Quote
  #13  
Old 01-27-2006, 10:12 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
In the sample you posted, you just REMOVED the line of code. You needed to CHANGE where it was pointing to the SWF. From the IMAGES directory to the controlscan directory.
 
Reply With Quote
  #14  
Old 01-27-2006, 10:20 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
We're changing this line:
Code:
<param name="movie" value="/images/ControlScan_234x60.swf">
TO THIS:
Code:
<param name="movie" value="/controlscan/ControlScan_234x60.swf">
 
Reply With Quote
  #15  
Old 01-27-2006, 10:25 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
You "may" (your option) want to take out the FULL path
Code:
<param name="movie" value="http://www.v7n.com/controlscan/ControlScan_234x60.swf">
I had to add it so I could test it on my end.

(ASSUMING you copy 'n paste my code.)
 
Reply With Quote
  #16  
Old 01-27-2006, 10:36 AM
John Scott's Avatar
John Scott John Scott is offline
Individualist
 
Join Date: 09-27-03
Location: Wherever I want.
Posts: 28,046
iTrader: 4 / 100%
Worked - many thanks!
 
Reply With Quote
  #17  
Old 01-27-2006, 10:37 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
See ya changed it, just remember to dump the cache
 
Reply With Quote
  #18  
Old 03-16-2006, 06:23 AM
minbak minbak is offline
Member
 
Join Date: 03-15-06
Posts: 103
iTrader: 0 / 0%
Can I use this file to change to create my own banner?

Quote:
Originally Posted by JohnScott
http://www.v7n.com/controlscan/ControlScan_234x60.swf

Click on it there and it takes you to controlscan

Click on it in the forum and it doesn't.

Why?
Hi there

I am a beginner of Flash.

I quite like this banner, is there any way that I could create this banner by changing images and colour in Flash?

Thanks for your help
 
Reply With Quote
  #19  
Old 03-16-2006, 06:56 AM
Radnor Radnor is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-30-05
Posts: 246
iTrader: 0 / 0%
Don't mean to give you a AST/2 answer, but I (we) don't know your skill level in Flash.

It should not be that hard to dupe. The rotating message (top right) could be a MC (movie clip). The text at the bottom, another MC. The static text (top left) and moving background all on the main stage. Then drop the 2 MC(s) where you want them.
 
Reply With Quote
  #20  
Old 03-16-2006, 06:16 PM
MadKad's Avatar
MadKad MadKad is offline
Contributing Member
 
Join Date: 12-14-05
Location: UK
Posts: 922
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by minbak
Hi there

I am a beginner of Flash.

I quite like this banner, is there any way that I could create this banner by changing images and colour in Flash?

Thanks for your help
I might be wrong here but if you meen edit the file well no as its a swf file and not a fla file format
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with flash banner justyna Coding Forum 5 09-09-2007 05:04 PM
Banner Maker Pro for Flash/SWiSH cherylco Graphic Design Forum 4 06-16-2007 03:48 AM
How to link a flash banner? Ferre Coding Forum 6 04-08-2005 04:48 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 06:11 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC