Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Coding Forum Problems with your code? Discuss coding issues, including JavaScript, PHP & MySQL, HTML & CSS, Flash & ActionScript, and more.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 06-11-2015, 01:38 AM
rajendraglobal's Avatar
rajendraglobal rajendraglobal is offline
Contributing Member
 
Join Date: 05-25-15
Location: India
Posts: 139
iTrader: 0 / 0%
I'm facing a small problem on joomla site

can anyone help me to solve this problem in my joomla site.
Quote:
www.sisonepal.org.np/Old
. where I've setup joomla 1.5 but some days it's down and display in that way. How can be solved this?

i've moved main to one folder due to this problem for short period.

Last edited by J. H. Rasmussen; 06-11-2015 at 02:55 AM.
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 06-11-2015, 04:05 PM
Dan Williamson Dan Williamson is offline
The Controversial Coder
 
Join Date: 05-01-06
Location: Manchester; UK
Posts: 2,710
iTrader: 0 / 0%
Joomla 1.5 is quite old, I would look into upgrading to the latest version if possible.

Otherwise, can you confirm what version of PHP is running on your server? You can check the PHP.ini file, if your host allows you to - if not you could create a PHP file with the following code:

PHP Code:
<?php phpinfo(); ?>
This should give you all of the information regarding your PHP version - alternatively if you have SSH access to your server you can check the version by reading /etc/php.ini.

You could potentially make a few changes in .htaccess or even in the Joomla back-end regarding suppressing/ignoring errors, but I would recommend against this as you want to fix the error rather than ignore it.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2015, 08:58 AM
tihuynh's Avatar
tihuynh tihuynh is offline
Junior Member
 
Join Date: 06-14-15
Posts: 8
iTrader: 0 / 0%
Hi, the last version of joomla is 3.4.1, joomla 1.5 and 2.5 are not supported so I think you should change to joomla 3.4.1 It's easy to support and easy find the solution for your problem. by the way your website is downed due to hosting does not have good uptime.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 06-26-2015, 02:52 AM
anakyn anakyn is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-23-07
Posts: 56
iTrader: 0 / 0%
May be the php version is not supported by J1.5, provide all info to get correct answer.
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone facing problem in Twitter ? action script Social Network Marketing 0 08-16-2012 11:03 PM
Facing problem with Google Map Listing crescendo Google Forum 4 11-15-2011 11:38 AM
indexing problem in joomla site.. webrecsol SEO Forum 0 04-01-2009 05:54 AM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 04:48 PM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC