Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Marketing Forums > Google Forum

Google Forum Discuss Google related issues.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 08-08-2005, 10:53 PM
dlefttolhcs dlefttolhcs is offline
No Longer Active
 
Join Date: 04-27-04
Location: Sayreville, NJ
Posts: 64
iTrader: 0 / 0%
Boy did google get my sites wrong.

I have two web sites.
advanced-webhosting.com
and
whalesale.com

Here's what happened.
My log in page at a-w got a pr 5 (rest of site is pr 3) and the site I was trying to promote (whalesale) got dropped to pr 3.
It seems that the whalesale site is slipping in pr as this log in page is getting higher.

I am using the a-w site mostly for ssl.
I do not link to the sign in page. or any other page that is http on a-w from whalesale.

How can I transfer this pr to my whalesale site?
Or are there other ways I can take advantage of this situation benefiting the whalesale site?
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 08-10-2005, 07:38 AM
FGTH's Avatar
FGTH FGTH is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-06-04
Posts: 612
iTrader: 0 / 0%
I did a little trick... in .htaccess file...

Before launching a new site, I did a redirect to an existing site with pr5 (similar in topic) so that any requests to the new domain would see the pr5 site.

After I completed development of the site, I removed the redirect. The new site now has pr5 (took a couple of weeks for Google to synchronize all its servers to the new site...).

Make sure you redirect to a site you own, otherwise this could be considered hijacking if you're using another company's site...
 
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2005, 08:46 AM
dlefttolhcs dlefttolhcs is offline
No Longer Active
 
Join Date: 04-27-04
Location: Sayreville, NJ
Posts: 64
iTrader: 0 / 0%
Would this be workable in my case?

For example if I moved the a-w log in page to another subdir of a-w and put a permanent redirect on the a-w sites log in page (pr 5 page) to the whalesale home page?

I could even remove all content from the a-w site if that would work better as I said I mainly use the a-w site for ssl purposes.

I do own both sites and mainly use a-w site for ssl purposes. I may
btw: I have no idea why that one page is pr5.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2005, 10:13 PM
FGTH's Avatar
FGTH FGTH is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-06-04
Posts: 612
iTrader: 0 / 0%
If you own both sites, I'm pretty sure it'll work...
(BTW: it'll work even if you don't own the second site)
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Marketing Forums > Google Forum

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wrong Traffic, Wrong Keyword for Wrong Site! Jonathan_Hue SEO Forum 22 03-18-2008 05:33 PM
google picked up the wrong page ? Fivetide Web Design Lobby 2 12-03-2007 09:27 AM
Something wrong how Google indexed new website. sniperhiga Google Forum 10 10-15-2007 08:38 AM
Google has wrong site cached ? POR-15 Depot Google Forum 3 01-07-2005 02:00 AM
Google showing wrong backlinks. Ferre Google Forum 5 09-08-2004 02:02 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 05:51 PM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC