Webmaster Forum

Webmaster Forum (http://www.v7n.com/forums/index.php)
-   V7N Forum Support (http://www.v7n.com/forums/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Just a heads up! (http://www.v7n.com/forums/showthread.php?t=413370)

webgeek247 03-12-2017 12:13 PM

Just a heads up!
 
1 Attachment(s)
In case you aren't aware the images aren't loading in the footer of the forum. I added a screenshot.

inventive 03-12-2017 01:53 PM

I see the same as well only when using chrome,

It is ok in Firefox.

webgeek247 03-12-2017 01:58 PM

I found the same problem in Chrome and IE. I don't use Firefox. Nice find inventive.

webgeek247 03-12-2017 02:29 PM

I checked and see the missing images are making the forum take longer to load in Chrome.
Code:

GET http://www.v7n.com/images/stay_connected.png 404 (Not Found)
Qe @ pubads_impl_111.js:37
An @ pubads_impl_111.js:140
h.dc @ pubads_impl_111.js:247
h.fillSlot @ pubads_impl_111.js:258
lp @ pubads_impl_111.js:271
Z.Sa @ pubads_impl_111.js:275
kp @ pubads_impl_111.js:301
(anonymous) @ pubads_impl_111.js:71
(anonymous) @ (index):174
(index):1590 GET http://www.v7n.com/images/v7n_seoblog02.jpg 404 (Not Found)
(index):1579 GET http://www.v7n.com/images/v7n_advertisehere02.jpg 404 (Not Found)
(index):1585 GET http://www.v7n.com/images/v7n-photography.jpg 404 (Not Found)
(index):1595 GET http://www.v7n.com/images/v7n_thedirectory01.jpg 404 (Not Found)


webgeek247 08-03-2017 08:41 AM

This is still the same guys. Looks like the forum is not being looked after to those who are picky/fussy. :o

Please fix it. :)


All times are GMT -7. The time now is 08:23 AM.

3.8.7