Webmaster Forum

Webmaster Forum (http://www.v7n.com/forums/index.php)
-   SEO Forum (http://www.v7n.com/forums/forumdisplay.php?f=11)
-   -   New posts are not indexing ? (http://www.v7n.com/forums/showthread.php?t=427471)

sam657 03-05-2018 12:33 AM

New posts are not indexing ?
 
I am unable to index new posts of my website and blogs both. I am submitting URL manually to google ... The request is accepted but pages are not crawled ... Please suggest the error ?

kiruthi_18 03-05-2018 03:48 AM

Contact to Google because your site has been penalized. Before recovering that your new posts are not indexed

LMD 03-05-2018 05:22 AM

Quote:

Originally Posted by kiruthi_18 (Post 2326690)
Contact to Google because your site has been penalized. Before recovering that your new posts are not indexed

Do you happen to have a special number the OP can call to speak to Google? A direct line, perhaps?

erkand 03-05-2018 10:06 AM

If you are new to the site, you will have to be a little patient. if you want some speed you can use "bring as google" from webmaster tools.

jeanniemay96 03-06-2018 06:21 AM

Check on your page whether your website having noindex or nofollow after that contact google.

akjha 03-06-2018 10:47 PM

Identifying crawling problems, you should have a look at is your Google Search Console dashboard. Typically issues are caused by one or more reasons like, robots.txt file has line like User-agent: * Disallow: / , badly configured .htaccess file, check meta tags, doesn't have these meta tags in the source code - <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">, check sitemap or re-submit. Few more issue can be which you need to address.... or do deeper analysis...


All times are GMT -7. The time now is 06:15 AM.

3.8.7