Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Marketing Forums > SEO Forum

SEO Forum Search engine optimization discussions.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 02-10-2014, 09:58 PM
fahadkhan14's Avatar
fahadkhan14 fahadkhan14 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 08-07-10
Location: Algorithm of Google
Posts: 86
iTrader: 0 / 0%
Problem while publishing Squidoo Lens

Hi members.

I am facing a problem while publishing a squidoo lens. All the requirements of the lens are fulfilled and it is 90% completed. But when I publish it then it shows this error "There was a hiccup in publishing your Lens, but there's nothing wrong with your content. To fix this problem just click the Reload workshop button below. Don't worry! All of your Lens changes are saved."

I also reloaded many times but I am facing the problem again and again and lens is not publishing. I am facing this for two days. Can anyone please tell me the solution or explain what is it??
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 02-10-2014, 10:59 PM
wrightandru wrightandru is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-10-14
Posts: 5
iTrader: 0 / 0%
Try to refresh your browser and try again to publish, some time it happens when the internet connection have some problem.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2014, 07:24 PM
Maira Gentry's Avatar
Maira Gentry Maira Gentry is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-11-14
Location: Palnet Earth
Posts: 13
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by wrightandru View Post
Try to refresh your browser and try again to publish, some time it happens when the internet connection have some problem.
Read the OP again.

Quote:
Hi members.

I am facing a problem while publishing a squidoo lens. All the requirements of the lens are fulfilled and it is 90% completed. But when I publish it then it shows this error "There was a hiccup in publishing your Lens, but there's nothing wrong with your content. To fix this problem just click the Reload workshop button below. Don't worry! All of your Lens changes are saved."

I also reloaded many times but I am facing the problem again and again and lens is not publishing. I am facing this for two days. Can anyone please tell me the solution or explain what is it??
As that lens of your is in draft, try to post another lens and see the if the problem continues. If the problem continues, there might be some issues with your account and you must contact squidoo about it.

If other lens get published only that lens does not, it means the problem is in that lens.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2014, 12:41 AM
southcoastlimo southcoastlimo is offline
Junior Member
 
Join Date: 12-13-13
Posts: 3
iTrader: 0 / 0%
I have the same problem in Squidoo Lens. But I have found the alternate. You must have to fullfill all the requirement in article and than submit.
 
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2014, 04:25 AM
easyarticles easyarticles is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-06-13
Posts: 188
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by fahadkhan14 View Post
Hi members.

I am facing a problem while publishing a squidoo lens. All the requirements of the lens are fulfilled and it is 90% completed. But when I publish it then it shows this error "There was a hiccup in publishing your Lens, but there's nothing wrong with your content. To fix this problem just click the Reload workshop button below. Don't worry! All of your Lens changes are saved."

I also reloaded many times but I am facing the problem again and again and lens is not publishing. I am facing this for two days. Can anyone please tell me the solution or explain what is it??
Squidoo, found some unethical words in your content, that's why its show the issues, i face same issue, and then i edit the content and then my content is published easily.
 
Reply With Quote
  #6  
Old 02-14-2014, 10:16 PM
canny canny is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-27-14
Posts: 51
iTrader: 0 / 0%
Even I have problem in publishing my article in Squidoo. It says the content is not quality. But I corrected many time. I couldn't fix the problem.
 
Reply With Quote
  #7  
Old 02-18-2014, 02:55 AM
Jasonsmith21's Avatar
Jasonsmith21 Jasonsmith21 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 02-13-14
Posts: 85
iTrader: 0 / 0%
Don't try to refresh the browser. But try to use different browser instead. Make sure all your Java and Plugins are updated.
 
Reply With Quote
  #8  
Old 02-19-2014, 12:46 AM
reanajoon reanajoon is offline
Contributing Member
 
Join Date: 01-28-12
Posts: 80
iTrader: 0 / 0%
This type of same problem I was facing some time before, but I tried on different web browsers then swiftly I published my post.
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Marketing Forums > SEO Forum

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hi, I am Squidoo Lens Addict teamnirvana New Member Introductions 17 01-29-2010 08:30 AM
What Is Squidoo Lens And How You Can Benefit From It MassiveTraffic SEO Forum 9 07-23-2009 11:43 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 10:03 PM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC