Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Marketing Forums > SEO Forum

SEO Forum Search engine optimization discussions.


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 01-06-2018, 12:01 AM
swatijain2233 swatijain2233 is offline
Banned
 
Join Date: 04-01-17
Posts: 44
iTrader: 0 / 0%
How to create text form of Sitemap?

hello friends,

How to create text form of Sitemap?
 

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 01-06-2018, 01:59 AM
Ord Allenbea Ord Allenbea is offline
Contributing Member
 
Join Date: 02-02-12
Location: Las Vegas
Posts: 3,239
iTrader: 0 / 0%
Text Form ??? Huh ???

If you mean text from - simple copy and paste into notepad
 
  #3  
Old 01-06-2018, 05:16 AM
mrb1129's Avatar
mrb1129 mrb1129 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 02-02-13
Posts: 226
iTrader: 0 / 0%
Why do you need a text form in the first place?
 
  #4  
Old 01-07-2018, 12:47 AM
janjane janjane is offline
Contributing Member
 
Join Date: 12-22-17
Posts: 77
iTrader: 0 / 0%
if you mean html sitemaps there are plugins to do that on each platform
 
  #5  
Old 01-07-2018, 10:24 AM
ramu eppala ramu eppala is offline
Junior Member
 
Join Date: 01-07-18
Location: Guntur
Posts: 2
iTrader: 0 / 0%
use sitemap plugin For WordPress It has short Codes Option Too
 
  #6  
Old 01-07-2018, 11:34 AM
Sell house fast Sell house fast is offline
Junior Member
 
Join Date: 12-20-17
Posts: 16
iTrader: 0 / 0%
Hi you can create by own if you do not just try 3rd party apps as like a23form

Thank you
 
  #7  
Old 01-07-2018, 10:25 PM
david21 david21 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-01-15
Posts: 50
iTrader: 0 / 0%
just copy and paste in txt file
 
  #8  
Old 01-08-2018, 01:43 AM
martin smith martin smith is offline
Banned
 
Join Date: 11-25-16
Posts: 146
iTrader: 0 / 0%
Just Copy and Paste the links in txt file
 
  #9  
Old 01-08-2018, 04:23 AM
Carlbrewster Carlbrewster is offline
Contributing Member
 
Join Date: 08-17-16
Posts: 174
iTrader: 0 / 0%
You can use the tool like sitemap generator for it.
 
  #10  
Old 01-09-2018, 09:14 PM
pastakangenid pastakangenid is offline
Junior Member
 
Join Date: 01-09-18
Posts: 11
iTrader: 0 / 0%
just write /xml behind your domain you gonna see your sitemap
 
  #11  
Old 01-09-2018, 10:38 PM
david21 david21 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-01-15
Posts: 50
iTrader: 0 / 0%
You can use online tools for sitemap, it’ll generate sitemap of your website automatically. After generating they provide you many options like .html, .xml, url/text file etc.

If you want only URLs then go with text format and download it.
 
Go Back   Webmaster Forum > Marketing Forums > SEO Forum

Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTS] Magento 2 Form Builder Extension gerbertsteinmann Content 1 02-09-2018 04:15 AM
[WTS] Magento 2 custom form builder by Itoris gerbertsteinmann Content 0 10-26-2017 07:06 AM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 03:34 PM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC