Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Support Forums > V7N Forum Support

V7N Forum Support Have a problem with the V7N Forums? Get support here.


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 05-16-2012, 07:33 PM
CrisMonde's Avatar
CrisMonde CrisMonde is offline
Contributing Member
 
Join Date: 05-03-12
Location: Manila, Philippines
Posts: 625
iTrader: 0 / 0%
Unhappy Problem with my "Latest Blog" link

As you can see, an error appears in my Latest Blog... I tried to add "/feed" on my blog and nothing happens... Hope you can help me with my problem..
 

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 05-16-2012, 08:12 PM
HTMLBasicTutor's Avatar
HTMLBasicTutor HTMLBasicTutor is offline
Administrator
 
Join Date: 10-29-07
Location: Canada
Posts: 26,637
iTrader: 5 / 100%
I can't look at what you have done. Did you put this in the spot? http://www.myoptimind.com/feed/
 
  #3  
Old 05-16-2012, 08:19 PM
CrisMonde's Avatar
CrisMonde CrisMonde is offline
Contributing Member
 
Join Date: 05-03-12
Location: Manila, Philippines
Posts: 625
iTrader: 0 / 0%
No sir... I put my blog - http://crismonde.blogspot.com/feed/

Like that..But still, an error always appear.

Last edited by HTMLBasicTutor; 05-16-2012 at 08:36 PM.
 
  #4  
Old 05-16-2012, 08:36 PM
HTMLBasicTutor's Avatar
HTMLBasicTutor HTMLBasicTutor is offline
Administrator
 
Join Date: 10-29-07
Location: Canada
Posts: 26,637
iTrader: 5 / 100%
Try http://crismonde.blogspot.com/feeds/posts/default
 
  #5  
Old 05-17-2012, 02:48 AM
CrisMonde's Avatar
CrisMonde CrisMonde is offline
Contributing Member
 
Join Date: 05-03-12
Location: Manila, Philippines
Posts: 625
iTrader: 0 / 0%
Still nothing happens sir.
 
  #6  
Old 05-17-2012, 08:47 AM
HTMLBasicTutor's Avatar
HTMLBasicTutor HTMLBasicTutor is offline
Administrator
 
Join Date: 10-29-07
Location: Canada
Posts: 26,637
iTrader: 5 / 100%
Aww, we forgot something. From Cricket's instructions:
Quote:
Edit: Those of you using blogspot should insert your feed link like the example below.
Code:
http://insert-your-blog-name.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Add ?alt=rss to what I showed you above.
 
  #7  
Old 05-17-2012, 08:22 PM
CrisMonde's Avatar
CrisMonde CrisMonde is offline
Contributing Member
 
Join Date: 05-03-12
Location: Manila, Philippines
Posts: 625
iTrader: 0 / 0%
Thank you very much sir! I think it's now working!
 
  #8  
Old 05-17-2012, 08:49 PM
HTMLBasicTutor's Avatar
HTMLBasicTutor HTMLBasicTutor is offline
Administrator
 
Join Date: 10-29-07
Location: Canada
Posts: 26,637
iTrader: 5 / 100%
Yup I can see it now.
 
Go Back   Webmaster Forum > Support Forums > V7N Forum Support

Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forums with "Latest Blog" Function ChaibiAlaa SEO Forum 3 02-22-2010 03:54 PM
Problem with "Latest Blog Post" vB Plugin exam Forum Lobby 5 05-23-2007 01:46 PM
Home page with "latest news", "news archive" and "update" tekitouni Web Design Lobby 1 09-19-2006 07:39 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC