Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Coding Forum Problems with your code? Discuss coding issues, including JavaScript, PHP & MySQL, HTML & CSS, Flash & ActionScript, and more.


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 03-08-2016, 08:47 AM
host-two host-two is offline
Banned
 
Join Date: 12-11-14
Location: Bradford, UK
Posts: 50
iTrader: 0 / 0%
How do fix JS errors?

Hi just wondering how to fix 6 .js errors I have added link below to show.

Link: [removed]

Last edited by J. H. Rasmussen; 03-19-2016 at 01:46 PM.
 

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 03-10-2016, 03:22 AM
Dan Williamson Dan Williamson is offline
The Controversial Coder
 
Join Date: 05-01-06
Location: Manchester; UK
Posts: 2,710
iTrader: 0 / 0%
I don't think you're going to get many people who want to download something from WeTransfer, run it to find the errors out and then fix them for you. Unless you meant to post in the marketplace.

Upload them, tell us what the errors are and what you've done and we can help you out
 
  #3  
Old 03-10-2016, 03:39 PM
host-two host-two is offline
Banned
 
Join Date: 12-11-14
Location: Bradford, UK
Posts: 50
iTrader: 0 / 0%
Click image for larger version

Name:	js_errors.png
Views:	106
Size:	83.5 KB
ID:	18509

I haven't done anything in regards to the errors yet because I don't know how to fix/remove them.
 
  #4  
Old 03-12-2016, 03:56 AM
J. H. Rasmussen J. H. Rasmussen is online now
Super Moderator
 
Join Date: 11-11-11
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 5,980
iTrader: 1 / 100%
Looks like it's an error with Google Chrome itself:
Quote:
Hey Everyone, we understand that this is annoying, and while this particular issue is marked WontFix, we are working on a solution that doesn't depend on being able to load content from the extension in this way.

As for the console error, this isn't a simple case of turning off a log statement, it's Chrome itself which shows that error on any failed document request. Normally that's fairly useful to have, though we do understand it's annoying in this case due to the failed requests for extension resources. There's really no way for the Cast JS code to suppress this console output, AFAIK.
Source: https://code.google.com/p/google-cas.../detail?id=309
 
  #5  
Old 03-12-2016, 02:27 PM
host-two host-two is offline
Banned
 
Join Date: 12-11-14
Location: Bradford, UK
Posts: 50
iTrader: 0 / 0%
Thanks for the update. Is they a way of removing as i'm guessing it slightly delays the loading time of the webpage?
 
  #6  
Old 03-13-2016, 02:07 AM
J. H. Rasmussen J. H. Rasmussen is online now
Super Moderator
 
Join Date: 11-11-11
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 5,980
iTrader: 1 / 100%
I think only Google can fix this problem, it doesn't look like a problem with your website.
 
Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Coding Forum

Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to fix html errors? mahender424 Coding Forum 7 03-30-2016 03:10 AM
404 errors johmny SEO Forum 7 11-27-2013 01:43 AM
404 errors marwa Coding Forum 4 07-02-2011 02:15 AM
PHP errors: what do I do to fix them? Groovystar Coding Forum 2 07-01-2011 04:36 PM
36 Crawl errors Huff SEO Forum 6 03-09-2011 05:08 AM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 09:26 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC