Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > The Webmaster Forums > Tech Talk

Tech Talk Discuss computer issues, tech gadgets and hardware, operating systems, browsers, broadband and wireless, virus, trojan, and spyware help.


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 03-16-2016, 11:36 PM
VictorHill VictorHill is offline
Banned
 
Join Date: 11-10-15
Posts: 183
iTrader: 0 / 0%
How I change my IP address ?

Hello dear members,
I want to change my IP address with different location. Please suggestion how I change my ip address easily ?
 

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 03-17-2016, 01:17 AM
Caner Caner is offline
Junior Member
 
Join Date: 03-17-16
Posts: 1
iTrader: 0 / 0%
Hello VictorHill,

I am newbie in this forum. I saw your post and wanted to help..
You can use VPN connection..
 
  #3  
Old 03-17-2016, 03:49 AM
alisha2231's Avatar
alisha2231 alisha2231 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 07-03-13
Location: MUMBAI
Posts: 192
iTrader: 0 / 0%
you can change your ip system level along with application level.


I'll recommand you to go for the system level which you can do using VPN.,

Just search for FREEDOM in google you will get the link for it ..

even they offer 15 days trail too...
 
  #4  
Old 03-17-2016, 09:48 AM
tanolam tanolam is offline
Junior Member
 
Join Date: 03-17-16
Location: London
Posts: 3
iTrader: 0 / 0%
I just used proxy!
Maybe try a search to find some socks and search how to use it.
One other option is to use an application.
 
  #5  
Old 03-17-2016, 05:26 PM
Jengaldnik Jengaldnik is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-17-16
Posts: 107
iTrader: 0 / 0%
I don't think a proxy will work, will it? You may have to try your VPN connection
 
  #6  
Old 03-17-2016, 06:43 PM
MahaSathi MahaSathi is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-07-16
Posts: 72
iTrader: 0 / 0%
Try to get a new IP address by using a free proxy.
Or as said, you can go for VPN connection.
 
  #7  
Old 03-17-2016, 08:14 PM
Jengaldnik Jengaldnik is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-17-16
Posts: 107
iTrader: 0 / 0%
MahaSathi, are you talking about a proxy website? I didn't think a proxy would work. Please correct me if I'm wrong
 
  #8  
Old 03-18-2016, 12:14 AM
VictorHill VictorHill is offline
Banned
 
Join Date: 11-10-15
Posts: 183
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by alisha2231 View Post
you can change your ip system level along with application level.


I'll recommand you to go for the system level which you can do using VPN.,

Just search for FREEDOM in google you will get the link for it ..

even they offer 15 days trail too...

Thanks for you Answer. Let me search about freedom on google.
 
  #9  
Old 03-18-2016, 12:52 AM
marsitlov marsitlov is offline
Junior Member
 
Join Date: 03-18-16
Posts: 1
iTrader: 0 / 0%
There are a lot of ways. You may read this article whoer.net/blog/internet-anonymity-for-dummies
 
  #10  
Old 03-18-2016, 10:45 AM
NemMG's Avatar
NemMG NemMG is offline
Junior Member
 
Join Date: 10-18-15
Posts: 49
iTrader: 0 / 0%
When I want to change my Ip use just log in to my modem, change mac adress press save. Then reset it and I get new one
 
  #11  
Old 03-18-2016, 04:52 PM
snakeair snakeair is offline
Super Moderator - Rest in Peace 2018
 
Join Date: 12-31-07
Location: Medford, NJ
Posts: 54,771
iTrader: 3 / 100%
Quote:
Originally Posted by VictorHill View Post
Hello dear members,
I want to change my IP address with different location. Please suggestion how I change my ip address easily ?
Can I first ask you why you want to do this?

Quote:
Originally Posted by NemMG View Post
When I want to change my Ip use just log in to my modem, change mac adress press save. Then reset it and I get new one
That's exactly what I do and would of said in this thread. Easiest way to do it.
 
  #12  
Old 03-18-2016, 10:55 PM
VictorHill VictorHill is offline
Banned
 
Join Date: 11-10-15
Posts: 183
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by snakeair View Post
Can I first ask you why you want to do this?



That's exactly what I do and would of said in this thread. Easiest way to do it.
I am looking for some addons for browser who change to IP address of my web location.
 
  #13  
Old 03-20-2016, 07:22 AM
snakeair snakeair is offline
Super Moderator - Rest in Peace 2018
 
Join Date: 12-31-07
Location: Medford, NJ
Posts: 54,771
iTrader: 3 / 100%
Quote:
Originally Posted by VictorHill View Post
I am looking for some addons for browser who change to IP address of my web location.
hmm, I did some digging up and see if any of these blog posts help you out. They are still good reads.

http://www.labnol.org/internet/geo-location/27878/

http://www.changeipaddress.org/
 
  #14  
Old 03-21-2016, 12:11 AM
VictorHill VictorHill is offline
Banned
 
Join Date: 11-10-15
Posts: 183
iTrader: 0 / 0%
Quote:
Originally Posted by snakeair View Post
hmm, I did some digging up and see if any of these blog posts help you out. They are still good reads.

http://www.labnol.org/internet/geo-location/27878/

http://www.changeipaddress.org/
Thank you Snakeair
For you blog URL's
 
  #15  
Old 03-21-2016, 05:09 AM
Rob Schneider Rob Schneider is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-12-16
Posts: 105
iTrader: 0 / 0%
You can use proxy softwares for different countries ip.
 
  #16  
Old 03-21-2016, 11:26 PM
Nion1976 Nion1976 is offline
Junior Member
 
Join Date: 02-27-16
Posts: 43
iTrader: 0 / 0%
You can use BROWSEC extension in Google Chrome.
 
  #17  
Old 03-22-2016, 05:18 AM
anu88 anu88 is offline
Contributing Member
 
Join Date: 02-08-16
Posts: 71
iTrader: 0 / 0%
Depends on on your type of IP address you can change it. If your ISP have given you static ip then you will not be able to change but if they provides the dynamic ip you can do it by on/off the router. Every time router get on, you will get a new IP adress. You can check it with whatismyipadress.
 
  #18  
Old 03-30-2016, 04:14 AM
kumarpramod's Avatar
kumarpramod kumarpramod is offline
Contributing Member
 
Join Date: 03-26-16
Location: Etawah, India
Posts: 89
iTrader: 0 / 0%
You can hide or change your IP with 4 ways: Change your mac address, Use Hide IP Software. Use Tor Bundle. Proxy Server.
 
Go Back   Webmaster Forum > The Webmaster Forums > Tech Talk

Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need your advice... try Change of Address or simply keep using the old domain? CelloJ SEO Forum 3 10-03-2011 03:47 PM
How To Change The IP Address Of My PC? info4beingrich Tech Talk 5 11-24-2007 01:15 AM
Can I change my domains address to a fake one? *Sunny* Internet Legal Issues 13 08-25-2007 10:19 PM
A way to change the MAC address of my PDA paladin2 Tech Talk 2 06-24-2007 08:28 AM
How to change the default web address in IE minbak Tech Talk 8 03-16-2006 01:58 AM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 12:50 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC