Webmaster Forum

Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Web Design Lobby

Web Design Lobby Forum for general web design issues not specific to scripting or graphics.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Share |
  #1  
Old 07-04-2004, 07:18 PM
Fex's Avatar
Fex Fex is offline
Junior Member
 
Join Date: 06-09-04
Location: New Zealand
Posts: 6
iTrader: 0 / 0%
InvisionBoard Attachment?

Quote:
The requested file upload failed. This is either because it was not in the correct format, or the file size was larger than that allowed. Please check the file you wish to upload and try again.
This is what you get everytime that someone trys to attach an image to a post in my forum. I was wondering if anyone had any ideas why this would happen, I have checked everything I can think of.

Thanks
 
Reply With Quote

Advertisement

Advertisement

  #2  
Old 07-04-2004, 07:49 PM
Jazzee Jazzee is offline
No Longer Here
 
Join Date: 09-27-03
Location: State College, PA
Posts: 4,273
iTrader: 0 / 0%
Did you chmod the uploads folder to whatever it is supposed to be?
 
Reply With Quote
  #3  
Old 07-04-2004, 08:11 PM
fishfreek's Avatar
fishfreek fishfreek is offline
Senior Member
 
Join Date: 10-13-03
Location: Virginia
Posts: 844
iTrader: 0 / 0%
I havent worked with that forum script before but I would first start with where the error tells you.

Quote:
This is either because it was not in the correct format, or the file size was larger than that allowed
Is there a location to define what filetypes are allowed to be uploaded? If so verify that the filetype thats trying to be uploaded is listed. Spelling may affect this I dont know.

If the filetype is confirmed then whats the image size in compairson to the filesize specification. If you cant specify the file size with the script then it might be a PHP limit imposed by your host.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 07-04-2004, 11:04 PM
Fex's Avatar
Fex Fex is offline
Junior Member
 
Join Date: 06-09-04
Location: New Zealand
Posts: 6
iTrader: 0 / 0%
Thanks, I fixed it though, the directory to the folders and files in the config_global.php was blahblah/blah/uploads etc... but I just put a / infront of the first blahblah for all of them and it worked.

Quote:
blahblah/blah/uploads/ should be /blahblah/blah/uploads/
 
Reply With Quote
Go Back   Webmaster Forum > Web Development > Web Design Lobby

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phpBB2 - Looking for a file attachment mod Jim Coding Forum 5 08-29-2004 02:29 PM
Getting File Attachment Mod to work on other themes kwvarga Web Design Lobby 8 03-11-2004 03:19 PM


V7N Network
Get exposure! V7N I Love Photography V7N SEO Blog V7N Directory


All times are GMT -7. The time now is 11:10 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2014 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright © 2003 - 2018 VIX-WomensForum LLC